Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Omega DemoDay2024!

27 huhtikuu @ 14:00 - 18:00

Omega Shooting Center DemoDay 27.4.2024 ampumaradalla- Parhaat tuotteet esillä ja kokeiltavana

Parhaat tuotteet esillä ja mahdollisuus päästä kokeilemaan ennen ostopäätöstä! Yleisölle avoin demopäivä Omega Shooting Centerin toimintaradalla 27.4.2024 Klo 14-18. Paikalle olemme kutsuneet kumppaneitamme jotka tuovat valikoituja tuotteita esille tutustuttavaksi ja hypisteltäväksi. Demopäivä on kuitenkin nimeltään demopäivä, koska silloin on mahdollisuus vertailla normaalia laajempaa valikoimaa rinnakkain ja päästä kokeilemaan ostettavaa asetta! Mahdolliset koeammunnat suoritetaan viereisellä 25m radalla, Omegan ampuma-asekouluttajan valvonnassa.

Tuotteita esittelemässä: Lohjan Ase ja Osa Ky, Asetalo Oy, Aseliike Markus Remes Oy, Viranomainen.fi, Hantaurus Shot Oy, Ruoto Oy.

Nyt jos ostolupa odottaa pöydällä niin Demopäivällä on pelkkää annettavaa! Paikalle olet lämpimästi tervetullut vaikka vasta suunnittelisit hankintoja – Tule reilusti juttelemaan ja kyselemään, Omegan kaverit ja kumppanit neuvoo minkä kerkee!

Seuraa tapahtumaa Instassa ja Facessa  #omegacenterDemoDay2024  #OmegaShootingCenter

Omegan henkilökunnalla on oikeus sallia ja kieltää henkilöltä ampuma-aseen kokeilu ja/tai keskeyttää koeammunta mikäli katsovat sen turvallisuuden kannalta tarpeelliseksi. Ampumaradalla on noudatettava kouluttajien ohjeita ja järjestyssääntöjä.

Järjestäjä

Omega Center Oy
Puhelin
+358505869979
Sähköposti
info@omegacenter.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Omega Shooting Center Sisäampumarata
15, Juvan Teollisuuskatu
Espoo, 02920 Suomi
+ Google Map
Puhelin
+358505869979
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto